Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

We are Marshall


Ακόμα μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία που γυρίστηκε σε ταινία. Πρόκειται για το We Are Marshall, την ταινία που διηγείται την ιστορία μιας μικρής πόλης, της Χάνινγκτον και το τραγικό δυστύχημα που έπαθα η ομάδα football του Πανεπιστημίου που πέθαναν σχεδόν όλοι οι παίχτες και οι προπονητές. Το ατύχημα συμβαίνει στο γυρισμό από ένα εκτός έδρας αγώνα και όλη η πόλη συγκλονίζεται από αυτό.Μετά από αυτό κανείς δεν έχει όρεξη να μιλήσει για football στην πόλη, πόσο μάλλον να δει πάλι την ομάδα να παίζει.
Όμως η επιμονή Nate Ruffin, του παίχτη που δεν είχε ανέβει στην πτήση αυτή και των άλλων φοιτητών του Πανεπιστημίου το διοικητικό συμβούλιο πείθετε σε αντίθεση με τους γονείς των αδικοχαμένων συμπαικτών του να συνεχίσει την ομάδα στήνοντας μια από την αρχή. Ο Jack lengyel είναι ο προπονητής, λίγο εκκεντρικός, που έχει αναλάβει το δύσκολο εγχείρημα που στην αρχή βρίσκει όλη την πόλη αντίθετη…
Πρόκειται για μια ταινία με έντονες συγκινήσεις αλλά και με το μήνυμα ότι ποτέ δεν πρέπει να το βάζεις κάτω σε όποια δυσκολία και πρέπει να προχωράς στην ζωή σου. Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails