Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

P.S I Love You

H Holly δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς τον σύζυγο της Gerry μέχρι την ημέρα που αναγκάστηκε. Ήταν το είδος του νεαρού ζευγαριού που μπορούσαν να τελειώνουν ο ένας φράσεις του άλλου. Όταν ο Gerry υποκύπτει σε μια ανίατη ασθένεια και πεθαίνει, η τριαντάχρονη Holly παραπαίει και αδυνατεί να μαζέψει τα κομμάτια.

Με τη βοήθεια μιας σειράς επιστολών που ο σύζυγός της, της άφησε πριν πεθάνει, και λίγη βοήθεια από μια εκκεντρική ομάδα οικογένειας και φίλων, μαθαίνει να γελά ξανά, να ξεπερνά τους φόβους της, και να ανακαλύπτει έναν κόσμο που δεν ήξερε ότι υπήρχε . Από μεταφορά του πρώτου μυθιστορήματος της Cecelia Ahern, σε ταινία το P.S. I love you αγγίζει άτομα όλων των ηλικιών και αποτελεί ένα γράμμα αγάπης στον κόσμο.

Με πολύ καλό καστ, Hilary Swank (Holly), Gerard Butler (Gerry), Lisa Kudrow (Denise), η ταινία αυτή συγκαταλέγεται στο είδος του ρομαντικού δράματος αλλά εγγυείται να αγγίξει οπαδούς του είδους και μη. Μια πολύ καλή ταινία που επικεντρώνεται στη δύναμη του ανθρώπινου χαρακτήρα και στο δυναμισμό που κάθε ένας πρέπει να έχει για να σταθεί στα πόδια του μετά από τραγικές καταστάσεις που μπορούν να «τσακίσουν» τον καθένα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails