Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

The Game Plan


O Dwayne Johnson ή ποιο γνωστός σαν The Rock στον ποιο δυσανάλογο και τρυφερό ρόλο της καριέρας του. Το The Game Plan είναι μια τρυφερή ταινία με πρωταγωνιστές ένα αστέρι του football, τον Joe Kingman και μια αξιαγάπητη πιτσιρίκα που στην ταινία ακούει στο όνομα Peyton Kelly.
Ο Joe Kingman είναι η φαντασίωση του κάθε εργένη, πλούσιος, διάσημος με πολλές γυναίκες και ξέφρενα πάρτυ. Ένα πρωί όμως όλη η ζωή του γκρεμίζετε όταν ξαφνικά εμφανίζετε στην πόρτα του η 8 χρονη κόρη του που δεν γνώριζε ότι υπάρχει. Ο Joe πρέπει να βρει τρόπο να συνδυάσει τώρα τα ξέφρενα πάρτυ, τα ραντεβού με τα μοντέλα και της κοσμικές εμφανίσεις με το μπαλέτο, τις παιδικές κούκλες και τα παραμύθια! Όλα αυτά ενώ βρίσκετε στην ποιο κρίσιμη στιγμή της καριέρας του καθώς η ομάδα του διεκδικεί το πρωτάθλημα..
Ενώ στην αρχή δείχνει να μην «μαλακώνει» από τα καμώματα της κόρης του όσο περνάει ο καιρός ο Joe δείχνει ότι αρχίζει να καταλαβαίνει ότι η πραγματική ευτυχία δεν βρίσκετε εκεί που πίστευε τόσα χρόνια…
Το The Game Plan είναι μια ευχάριστη ταινία, με πολλές διασκεδαστικές σκηνές ανάμεσα στο «σκληρό» The Rock και την αξιαγάπητη πιτσιρίκα. Σίγουρα θα περάσετε ευχάριστα βλέποντας το.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails