Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Seven Pounds


Στοιχειωμένος από ένα μυστικό, ο Ben Thomas αναζητά τη λύτρωση και αποφασίζει να αλλάξει ριζικά τη ζωή επτά ατόμων που δεν γνωρίζει. Μόλις το σχέδιο του έχει οριστεί, τίποτα δεν θα είναι σε θέση να τον σταματήσει. Αυτό νομίζει ο ίδιος, τουλάχιστον. Βέβαια ο Ben δεν είχε προγραμματισεί να ερωτευτεί έναν από αυτούς τους ανθρώπους και αυτή η γυναίκα που ερωτεύεται είναι στο τέλος ο άνθρωπος που τον λυτρώνει και περιπλέκει το σχέδιο του.
Πριν από την έκδοση της ταινίας, ο τίτλος Επτά Λίρες θεωρήθηκε «μυστήριο» που το στούντιο αρνήθηκε να εξηγήσει. Στη συνέχεια ο σκηνοθέτης Gabriele Muccino εξήγησε την πρόθεση τους: «Το κοινό δεν θα γνωρίζεi ακριβώς τι είναι αυτός ο άνθρωπος μέχρι το τέλος σχεδόν της ταινίας". ο Γουίλ Σμιθ φένεται να έχει επιβεβαιώσει ότι ο τίτλος αναφέρεται στον Έμπορο της Βενετίας του Σαίξπηρ, όπου ο οφειλέτης πρέπει να πληρώσει μια λίβρα της σάρκας. Στην περίπτωση της ταινίας ανέρχεται σε επτά δώρα σε επτά άτομα που κρίνονται άξια χαρακτήρα, για να εξιλεωθούν οι επτά θανάτοι που προκαλούνται.

To Seven Pounds είναι μια ταινία του 2008, σε σκηνοθεσία Gabriele Muccino. Πρωταγωνιστεί ο Will Smith, ο Rosario Dawson, ο Γούντι Χάρελσον, και ο Barry Pepper μεταξύ άλλων. Η ταινία κυκλοφόρησε στις αίθουσες στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά στις 19 Δεκεμβρίου 2008, από την Columbia Pictures και ανήκει στο είδος των δραματικών ταινιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails