Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Flash Forward

Ολος ο κοσμος εχει ένα ταυτοχρονο black out για 2’ και 17”. Σε αυτό το διαστημα ολοι βλεπουν το μελλον τους 6 μηνες μετα. Όταν ολοι επανερχονται, περιπου 2 εκατ. ανθρωποι εχουν χασει την ζωη τους καθως βρισκονταν σε αυτοκινητα, αεροπλανα ή αλλα σημεια που προκληθηκαν πυρκαγιες ή αλλα ατυχηματα. Στα οραματα τους οι ανθρωποι ειδαν τον εαυτο τους σε μη γνωριμες περιοχες ή με καποιον ξενο ή ακομα χειροτερα δεν ειδαν κανενα οραμα, κατι που σημαινει ότι θα είναι νεκροι. Αλλοι ειδαν κατι θετικο και αλλοι ειδαν κατι αρνητικο.
Ο Mark Benford (Joseph Fiennes) και ο Demetri Noh (John Cho) είναι δυο ντεντεκτιβ του FBI στην πολη του Λος Αντζελες και μαζι με την ομαδα τους ερευνουν τα αιτια του blackout καθως και τι μπορουν να κανουν για να αποτρεψουν μερικα από τα γεγονοτα που ειδαν καποιοι στα οραματα τους. Ετσι δημιουργουν μια ιστοσελιδα και ένα συστημα βασης δεδομενων, που ονομαζεται Μωσαικο, και ολοι μπορουν να γραψουν επωνυμα το οραμα που εχουν δει. Ετσι συλλεγουν πληροφοριες για την εικονα του κοσμου σε 6 μηνες από τωρα προσπαθοντας να απότρεψουν δυσαρεστα γεγονοτα.
Ο κοσμος δεν γνωριζει γιατι συνεβει το blackout και αν αυτά που ειδαν θα βγουν αληθινα ή όχι. Παντως είναι ολοι τρομοκρατημενοι και κυριως ανησυχουν για δευτερο blackout.
Το Flash Forward είναι μια αμερικανικη σειρα του δικτυου ABC, που αυτην τη στιγμη βρισκεται στην 1η σεαζον προβολης του, και βασιζεται στο μυθιστορημα του Robert J. Sawyer. Αρκετα ανατρεπτικη και γεματη περιπετεια σειρα. Σου κραταει το ενδιαφερον και σε κανει αρκετες στιγμες να σκεφτεσαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails