Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Thick as Thieves


To Thick as Thieves είναι μια από τις καλύτερες περιπέτειες που η υπόθεση της κινείτε γύρω από εκπληκτικές ληστείες.
Με πρωταγωνιστές τον Morgan Freeman που υποδίετε τον καλύτερο κλέφτη όλων τον εποχών Keith Ripley και τον Antonio Banderas που στην ταινία παίζει τον κρυφό αστυνομικό Gabriel Martin το Thick as Thieves θα σας κάνει να περάσετε ευχάριστα τα 104 λεπτά που διαρκεί.
Η υπόθεση έχει να κάνει με έναν μεγάλο κλέφτη τον Keith Ripley που σχεδιάζει να κλέψει δυο αυγά που κοστίζουν 20 εκατομμύρια το καθένα, από ένα μέρος τέλεια ασφαλισμένο που το φυλάει η ρώσικη μαφία. Τότε πλησιάζει τον Gabriel Martin για να συνεργαστούν, έναν ποιο νέο κλέφτη από αυτόν που έχει όμως μπόλικο ταλέντο..αλλά και μυστικά.
Η συμφωνία κλείνει αναμεταξύ τους , αλλά ο καθένας κάνει και τα δικά του σχέδια που τα κρατάει κρυφά ο ένας από τον άλλο. Όπως κρυφό προσπαθεί να κρατήσει και την σχέση του ο Gabriel με την βαφτιστική του Ripley χωρίς όμως να τα καταφέρει…
Εντωμεταξύ ένας αστυνομικός που 20 χρόνια προσπαθεί να συλλάβει τον Keith Ripley έχει υποψιαστεί τι σχεδιάζει και είναι σίγουρος ότι έχει έρθει η ώρα που ο μεγάλος κλέφτης θα κλειστεί στην φυλακή..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails