Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Independence Day


Ακόμα μια ταινία που ήμουν μικρός όταν την είδα για πρώτη φορά, είναι η Independence Day(Ημέρα Ανεξαρτησίας) με πρωταγωνιστή τον Will Smith. Από τότε την έχω δει κάμποσες φορές ακόμα και ποτέ δεν την βαρέθηκα. Είναι από τις πρώτες ταινίες που έφεραν τα οπτικά εφέ νέας γενιάς στον κινηματογράφο, ειδικά την εποχή που βγήκε, το 1996 ήταν πολύ εντυπωσιακά.
Η υπόθεση λίγο πολύ γνωστή, εξωγήινοι αποφασίζουν να εισέλθουν στην ατμόσφαιρα της γης και να επιτεθούν, στην αρχή δεν είναι σίγουροι τι προθέσεις έχουν αλλά όταν καταλαβαίνουν ότι αυτές είναι εχθρικές οι άνθρωποι «ανοίγουν πυρ» χωρίς ωστόσο να σπάσουν την υπερσύγχρονη άμυνα τους. Η μοναδική ελπίδα τους βρίσκετε στην βάση 51 που κρύβετε ένα μεγάλο μυστικό και στα χέρια ενός εκκεντρικού πιλότου που φοράει all star και καπνίζει πούρα.. Τώρα καλούνται όλες οι χώρες να συνεργαστούν για να λύσουν το πρόβλημα που λέγεται «εξωγήινοι» ..
Αν δεν την πάρεις και πάρα πολύ στα σοβαρά περνάει η ώρα σου ευχάριστα με τον πάντα συμπαθεί Will Smith να δίνει έναν χαλαρό και σε μερικά σημεία αστείο τόνο στην ταινία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails