Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Supernatural


To Supernatural είναι aμερικανικής παραγωγής τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστές τον Jared Padalecki ως Sam Winchester και τον Jensen Ackles ως Dean Winchester, δυο αδέλφια που κυνηγούν δαίμονες και άλλα στοιχεία του παραφυσικού. Η σειρά, που γυρίστηκε στο Vancouver, British Columbia, έκανε το ντεμπούτο της στις 13 Σεπτεμβρίου το 2005.Δημιουργήθηκε από τον Eric Kripke και είναι της Warner Bros Television.

Έiναι η ιστορία δυο αδελφιών που ταξιδεύουν στη χώρα ψάχνοντας για τον πατέρα τους, χωρίς να λείπουν και οι μάχες με τα κακά πνεύματα στην πορεία. Ο Sam Winchester είναι κολεγιοπαιδο, αποφασισμένο να δραπετεύσει από το παρελθόν της οικογένειάς του,σε αντίθεση με τον μεγαλύτερο αδερφό του, Dean. Ο πατέρας τους ο οποίος αγωνιζόταν με εμμονή να βρει τις δυνάμεις του κακού που δολοφόνησαν την αγαπημένη του γυναίκα,επιστράτευσε τους δύο γιούς του που έχουν μεγαλώσει ως κυνηγοί του υπερφυσικού.

Η σειρά που προβάλλεται σε αυτοτελή επεισόδια καταφέρνει να κρατήσει το ενδιαφέρον και αν και έχει μεγαλύτερη απήχηση στο γυναικείο κοινό λόγω πρωταγωνιστών, δεν παύει να προσελκύει τους λάτρεις του υπερφυσικού ανεξαρτήτως φύλου.



1 σχόλιο:

  1. Από τις αγαπημένες μου σειρές! Ελπίζω η 6η σαιζόν να είναι εξ ίσου καλή με τις 4 πρώτες, διότι η 5η με ψιλοαπογοήτευσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails