Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Step Up 2 The Streets

Ας ξεκινήσουμε και με τις ταινίες που περιέχουν χορό. Η Andie (Briana Evigan)είναι ένα νέο κορίτσι που λατρεύει τον χορό και την ομάδα τις τους 410 οι οποίοι όταν μαθαίνουν ότι παρά την θέληση της αλλά και χωρίς να έχει άλλη επιλογή περνάει από οντισιόν και πηγαίνει στην σχολή Καλών Τεχνών του Μέριλαντ τότε την απομακρύνουν άμεσα. Εκεί θα γνωρίσει τον Chase (Robert Hoffman) το αστέρι τις σχολής και θα τολμήσουν να δημιουργήσουν μια ομάδα (crew) για να διαγωνιστούν στον μεγαλύτερο , καλύτερο και με τα ποιο τρελά χορευτικά διαγωνισμό με όνομα “The Streets”. Όσο η προσπάθεια τους για να γίνουν καλύτεροι μεγαλώνει τόσο η Andie θα ανακαλύψει ποια πραγματικά είναι.
Αρκετά καλή ταινία για τους λάτρεις βέβαια αυτής της κατηγορίας ταινιών. Κατά την γνώμη μου δύσκολα ταινίες αυτού του στυλ μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά , όλες περίπου στα ίδια επίπεδα πάνω – κάτω είναι , τουλάχιστον ταινίες τις τελευταίας δεκαετίας. Αρκετά ευχάριστη και εννοείτε πως σας την συστήνω να την δείτε. Για όσους ενδιαφέρονται και για το Step Up 3-D από ότι έχω διαβάσει στις 6 Αυγούστου 2010 κάνει πρεμιέρα στην Αμερική.

Υ.Γ: Δεν θα μπορούσα να μην το γράψω αυτό. Το μόνο κακό στην ταινία είναι ότι έχουν κάνει αρκετά λάθη από απροσεξία κυρίων στην ενδυμασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails