Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Paranormal Activity

Ααααχ Paranormal Activity. Μια ταινία που ξεκινήσαμε από το σπίτι μια παρέα μέσα στην τρελή χαρά ότι θα πάμε να δούμε επιτέλους ένα θρίλερ που θα μας φοβίσει αρκετά και θα είναι αρκετά καλό. Άτιμη κοινωνία και άτιμε εσύ που φτιάχνεις τα trailer και άτιμοι εσείς οι Αμερικάνοι που όσοι την είδατε φοβηθήκατε και είχατε και αγωνία μέχρι το τέλος και μείνατε τόσο πολύ ευχαριστημένοι που την βγάλατε από τα ποιο τρομακτικά θρίλερ όλων των εποχών. ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΡΕ!

Η ιστορία της ταινίας έχει ως εξής. Η Katie και ο Μicah προσπαθούν να διαπιστώσουν ότι το σπίτι τους είναι στοιχειωμένο με την βοήθεια της κάμερας τους θα προσπαθήσουν βιντεοσκοπώντας κάθε βράδυ να δουν εάν υπάρχει κάτι.

Η ταινία είναι γυρισμένη ‘στο χέρι’ κυριολεκτικά , δηλαδή οι ηθοποιοί έχουν την κάμερα και τραβάνε ταυτόχρονα. Η παραγωγή της ταινίας κόστισε 11.000 δολάρια και έχει πάρει καλές κριτικές από πολλούς κριτικούς του κινηματογράφου και από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ. Ψηφίστηκε ως η ποιο αγαπημένη ταινία στο φεστιβάλ Slamdance το 2008.

Κατά την γνώμη μου και όχι μόνο εμένα αλλά και όλης της αίθουσας στην προβολή που πήγα είναι να μην την δείτε , και χρόνο ελεύθερο για να σπαταλήσετε να έχετε καλύτερα να κάνετε τούμπες παρά να το δείτε. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

Ευχαριστω!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails