Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Remember Me


Στο ρομαντικό δράμα "Remember Me", ο Robert Pattinson παίζει τον Tyler, ένα επαναστάτη νεαρό στη Νέα Υόρκη ο οποίος έχει τεταμένες σχέσεις με τον πατέρα του (Pierce Brosnan) από τότε που μια τραγωδία διέλυσε την οικογένεια τους. Ο Τάιλερ δεν σκέφτηκε ποτέ οτι θα μπορούσε κανείς να καταλάβει τι περνά μέχρι την ημέρα που γνωρίζει ένα κορίτσι την Ally (Emilie de Ravin) σε μια ασυνήθιστη στροφή της τύχης. Η αγάπη ήταν το τελευταίο πράγμα στο μυαλό του, αλλά το πνεύμα της τον θεραπεύει απροσδόκητα και τον εμπνέει, έτσι αρχίζει να την ερωτεύεται. Μέσα από την αγάπη τους που αρχίζει, βρίσκουν την ευτυχία και το νόημα στη ζωή τους. Σύντομα, κρυμμένα μυστικά αποκαλύπτονται και η τραγωδία πλανιέται στον αέρα, καθώς οι συνθήκες που τους έφεραν σε επαφή απειλούν να τους χωρίσουν.
Το "Remember Me" είναι μια ιστορία για τη δύναμη της αγάπης, τη δύναμη της οικογένειας, και τη σημασία του να ζεις τη ζωή με πάθος σαν να είναι κάθε μέρα η τελευταία.
Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις έντεκα Μαρτίου του 2010, με σκηνοθέτη τον Allen Coulter και βασισμένη στο σενάριο του Will Fetters.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails