Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

The Big Bang Theory


The Big Bang Theory

Καλώς ορίσατε στο καινούργιο μας blog.

Εγώ θα ξεκινήσω τα post μου με μια σειρά. Πρόκειται για την σειρά Big Bang Theory του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτυού CBS η οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή στον 3ο κύκλο της. Η ιστορία εξελίσσετε στο Los Angeles και έχει πρωταγωνιστές 4 νεαρούς επιστήμονες (αμερικανικά geeks) και μια νεαρή κλασσική κοπέλα του αμερικανικού νότου (καλό κομμάτι…). Κάθε χαρακτήρας έχει ένα υπέροχο χαρακτηριστικό. Ο Sheldon (κατά την άποψη μου, πρωταγωνιστής) είναι ο περίεργος, υποχόνδριος και πιο “καμένος” από όλους. Ο συγκάτοικος του Leonard είναι πιο φυσιολογικός, ερωτευμένος από το πρώτο επεισόδιο με την γειτόνισσα Penny, αλλά έχει και αυτός τα κολλήματα του. Ο Ινδός Raj είναι ο πιο σιωπηλός της παρέας καθώς δεν μιλάει σε γυναίκες εάν δεν έχει καταναλώσει αλκοόλ πρώτα, όμως με την πρώτη ευκαιρία θα κοροϊδέψει τους φίλους του. Ο Howard είναι ο Εβραίος, καρδιοκατακτητής συμφωνά με τα δικά του λεγόμενα, που μένει ακόμα με την μητέρα του. Τέλος, η γυναικά της παρέας είναι η Penny, κλασσική χωριατοπούλα του αμερικανικού νότου, η οποία μετακομίζει στο L.A. για να κάνει καριέρα ηθοποιού όμως καταλήγει να σερβίρει σε εστιατόριο. Χαρακτηριστικό της Penny είναι οι ασταθείς ερωτικές σχέσεις και οι βασικές εγκυκλοπαιδικές γνώσεις τις που δεν συγκρίνονται με τους υπολοίπους πρωταγωνιστές.
Για κάποιον που είναι γνωστής της τεχνολογίας και αγαπάει τις ελαφριές κωμωδίες στυλ “Friends”, είναι η καλύτερη επιλογή! Από τις καλύτερες σειρές της αμερικανική τηλεόρασης.

Johnny Galecki (Leonard Hofstadter)
Jim Parsons (Sheldon Cooper)
Kaley Cuoco (Penny)
Simon Helberg (Howard Wolowitz)
Kunal Nayyar (Raj Koothrappali)

1 σχόλιο:

  1. To Kill-the-rat.blogspot.com sas euxetai kales anarthseis sto neo sas blog!!!

    Ontws to Big Bang Theory einai telio!O ka8enas apo ta 4 paidia einai diaforetikos k exei allo styl alla egw proswpika 3exwrizw ton Sheldon, o opoios einai o pio idiori8mos alla tautoxrona o pio asteios. Oso gia thn Penny, paragmatika s empneei na deis th seira xD (saliaaa :-).Pragmatika kalh seira 8a simfwnhsw mazi sas gia to "ap'tis kaliteres seires ths amerikanikhs TV"

    Kai pali kaloriziko to blog paidia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails