Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

The Notebook


Η ταινία ξεκινά με ένα ηλικιωμένο άντρα ο οποίος διαβάζει μια ιστορία σε μια ηλικιωμένη γυναίκα σε έναν οίκο ευγηρίας. Η ιστορία που της αφηγείται αφορά δύο νεαρούς εραστές την Allie Hamilton και τον Noa Calhoun, οι οποίοι γνωρίζονται ένα βράδυ σε ένα λούνα-παρκ. Ερωτεύονται τρελά αλλά ο έρωτας τους δεν διαρκεί αφού τους χωρίζουν οι γονείς της Allie που δεν εγκρίνουν την φτωχή οικογένεια του Noa.
Αρκετά χρόνια περνούν και όταν θα συναντηθούν πάλι, το πάθος τους είναι ακόμη ζωντανό, αναγκάζοντας την Allie να επιλέξει μεταξύ της αδελφής ψυχής της και της διαφοράς τάξης που τους χώρισε εξ’ αρχ’ης. Αυτή η όμορφη ιστορία έχει μια ιδιαίτερα ξεχωριστή σημασία για τον ηλικιωμένο κύριο (James Garner) που διαβάζει την ιστορία από το ημερολόγιο αλλά και για την σύντροφο του (Gena Rowlands).
Το «The Notebook» είναι μια επική ιστορία αγάπης και ανήκει στο είδος του ρομαντικού δράματος. Σε σκηνοθεσία Nick Cassavetes, είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Nicholas Sparks. Πρωταγωνιστούν οι Ryan Gosling και Rachel McAdams σαν Noah και Allie αντίστοιχα και η χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών θεωρείται ένα μεγάλο συν για την ταινία.
Για τους λάτρεις των Love – Stories η ταινία θα μείνει οπωσδήποτε αξέχαστη…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails