Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Coming Soon - Προσεχώς.....!!!


The A-Team
Μια ομάδα 4 πρώην στρατιωτών στον πόλεμο του Ιράκ που κατηγορούνται για εγκλήματα που δεν έχουν διαπράξει προσπαθούνε να "καθαρίσουνε το όνομα τους"... Βασισμένο στην ομώνυμη διάσημη αμερικάνικη σειρά...
Πρωταγωνιστούν: Liam Neeson, Bradley Cooper, Jessica Biel...
Σχόλιο: Αρκετά καλό καστ και απ' όσο μπορώ να κρίνω από το trailer της ταινίας αναμένουμε μπόλικη δόση δράσης με ορισμένα κωμικά στοιχεία (η παρουσία του Bradley Cooper πιστεύω θα βοηθήσει σ' αυτό...). Το μόνο που μένει να δούμε είναι σε τι δόση θα υπάρχει το στοιχείο της υπερβολής στην ταινία. (Η σκηνή με το τανκ στο τέλος του trailer φαίνεται... too much...)
Αναμένεται στην Ελλάδα: Ιούνιος 2010.






The Sorcerer's Apprentice
O μάγος Balthazar Blake στρατολογεί έναν κατά τα φαινόμενα απλό τύπο για να τον βοηθήσει στην προσπάθεια του να σώσει την Νέα Υόρκη από τον θανάσιμο εχθρό του - επίσης μάγο - Maxim Horvath.
Πρωταγωνιστούν: Nicolas Cage, Monica Bellucci, Alfred Molina, Jay Baruchel...
Σχόλιο: Με παραγωγό της ταινίας τον φημισμένο Jerry Bruckheimer και σκηνοθέτη τον Jon Turteltaub (National Treasure) η ταινία αναμένεται να γίνει εισπρακτική επιτυχία.
Αναμένεται στην Ελλάδα: 16 Ιουλίου 2010.


Prince of Persia: The Sands of Time
Βασισμένο στο γνωστό βιντεοπαιχνίδι, ένας περιπετειώδης πρίγκηπας συμμαχεί με μια αντίπαλο του πριγκήπισσα για να σταματήσουνε έναν οργισμένο δικτάτορα που θέλει να απελευθερώσει μια καταστροφική ανεμοθύελλα που θα καταστρέψει τον κόσμο.
Πρωταγωνιστούν: Jake Gyllenhaal, Ben Kingsley, Gemma Arterton, Alfred Molina...
Σχόλιο: Φαίνεται εντυπωσιακό και με αρκετά στοιχεία του video game, οι φαν του είδους πιστεύω δεν θα μείνουν παραπονεμένοι...
Αναμένεται στην Ελλάδα: 28 Mαίου 2010.


Scott Pilgrim vs. the World
Βασισμένο στο oμώνυμο κόμικ, ο Scott Pilgrim πρέπει να νικήσει σε μονομαχία τους 7 μοχθηρούς πρώην φίλους της για να κερδίσει την καρδιά της.
Πρωταγωνιστούν: Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin, Chris Evans, Anna Kendrick, Brandon Ruth...
Σχόλιο: Δείτε το trailer... Ασχολίαστο...
Αναμένεται στην Ελλάδα: Άγνωστο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails