Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

The Walking Dead

Ο Rick Grimes (Andrew Lincoln) ειναι ο βοηθος Σεριφη σε μια κωμοπολη κοντα στην Ατλαντα των ΗΠΑ. Μετα απο μια συμπλοκη και εναν τραυματισμο ο Rick ξυπναει σε ενα ερημο νοσοκομειο. Δεν θα αργησει να καταλαβει οτι ολοι οι ανθρωποι εχουν προσβληθει απο ιο και εχουν μετατραπει σε ζομπι. Στην προσπαθεια του να βρει επιζωντες και κυριως την γυναικα του και το παιδι του, μαθαινει οτι στην Ατλαντα υπαρχει ασφαλες καταφυγιο επιζωντων. Φτανοντας στην Ατλαντα, αντιλαμβανεται το μεγεθος της καταστροφης. Η πολη ειναι ερημη και γεματη με ζομπι. Τελικα θα βρει καποιους επιζωντες που εχουν προσαρμοστει στα καινουργια δεδομενα και εχουν μια στοιχειωδης οργανωση. Η επιβιωση και η αντιμετωπιση των ζομπι ειναι μια πολυ δυσκολη αποστολη και ο Rick θα βοηθησει τους καινουργιους του φιλους.

Η σειρα προβαλεται απο το καναλι AMC και αυτη τη στιγμη βρισκεται στο 3ο επεισοδιο της 1ης περιοδου. Ειναι βασισμενη σε γνωστη σειρα κομικ, που αριθμει 12 τομους. Η σειρα θα συνεχιστει σιγουρα για αλλες 2 περιοδους. Στην σειρα εχουν επισης πρωταγωνιστικους ρολους οι Jon Bernthal, Sarah Wayne Callies (γνωστη απο το Prison Break) και o Steven Yeun. Στις ΗΠΑ εχει γνωρισει τεραστια επιτυχια και εχει πολλους οπαδους, εστω και αν ειναι στο 3ο μολις επεισοδιο.

Υ.Γ. Η σειρα περιλαμβανει πολλες βιαιες και αιματηρες σκηνες. ΔΕΝ το προτεινω σε "ευαισθητα" στομαχια και σε ανθρωπους που δεν τους αρεσει το splatter. Και κυριως ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ οταν βλεπεται καποιο επεισοδιο.

1 σχόλιο:

Related Posts with Thumbnails