Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

The Other Guys

Στο αστυνομικο τμημα της Νεας Υορκης υπαρχουν δυο σουπερ μπατσοι. Ο Highsmith (Samuel Jackson) και ο Danson (Dwayne "The Rock" Johnson) αναλαμβανουν καθε δυσκολη υποθεση και φυσικα την λυνουν με αψογο στυλ. Ομως οι μερες τους θα τελειωσουν αποτομα και πολλοι θα θελουν να αναλαβουν τον ηρωικο ρολο που ειχαν. Αναμεσα σε αυτους και δυο ντετεκτιβ που κανουν την λογιστικη εργασια στο τμημα. Ο Terry (Mark Walberg) ειναι ενας μαχημος αστυνομικος που εκανε ενα λαθος και βρεθηκε στο λογιστηριο και ο Alen (Will Ferrell) ειναι στην πραγματικοτητα ενας λογιστης που εγινε ντετεκτιβ. Μεταξυ τους η συννενοηση ειναι μηδενικη, οι γκαφες αμετρητες (εξαιτιας κυριως του Alen) και οι δυο τους ειναι η ντροπη του τμηματος. Σιγα σιγα ομως βρισκουν στοιχεια για ενα οικονομικο σκανδαλο. Κανενας δεν τους πιστευει και δεν τους εμπιστευεται. Ομως οι δυο τους με συνεργασια και στιγμες εκλαμψης, θα αποδειξουν οτι ειναι αξιοι ντετεκτιβ.
Μια αρκετα καλη κωμωδια απο τον σκηνοθετη Adam McKay (Step brothers, Talladenga Nights) με κλασσικο πρωταγωνιστη των Will Ferrell. Καλο χιουμορ, εξυπνα σκηνικα και αρκετα καλο σεναριο. Αξιζει για ενα χαλαρο απογευμα..

Spoiler.....................................Αξιζει απιστευτα η ερωτικη σκηνη με τον Alen (Will Ferrell) και την γυναικα του Sheila (EVA MENDES!)
 
Σημειωση....
η ταινια στα ελληνικα τιτλοφορειται ως : Μπατσοι απο τον παγκο.... WTF ???????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails